easynews usenet provider

EasyNews review

0% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€25,29 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€25,29 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

EasyNews is een Usenet provider die toegang biedt tot meer dan 110.000 nieuwsgroepen met een retentiegraad van meer dan 5272 dagen. Ze bieden verschillende abonnementen, waaronder een pay-as-you-go-optie, en zijn actief sinds 2005. In deze review zullen we EasyNews nader bekijken en zien hoe het zich verhoudt tot andere Usenet providers.

EasyNews abonnementen

EasyNews biedt verschillende abonnementen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. De abonnementen bestaat uit pay-as-you-go-abonnementen, het middelste plan is het  genaamd “EasyNews Plus Plan”, dit is een goede optie voor gebruikers die slechts af en toe toegang tot Usenet nodig hebben. Dit abonnement kost $ 14,97 en stelt gebruikers in staat om gedurende die tijd 40GB te downloaden.

Voor regelmatige gebruikers biedt EasyNews het “EasyNews Big Gig Plan“. Het allerlaagste abonnement is het “EasyNews Basic Plan”, dit is de meest betaalbare optie en kost $ 9,99 per maand. Het biedt 20GB downloads en een retentiegraad van 5272 dagen (Net als alle andere abonnementen). Het “EasyNews Plus”-abonnement, dat $ 14,99 per maand kost, biedt dezelfde functies als het Basic-abonnement, maar dan met meer gigabytes. Ten slotte biedt het “EasyNews Big Gig” abonnement, dat $ 29,94 per maand kost, 150GB per maand.

EasyNews functies

EasyNews biedt een aantal functies die het een uitstekende keuze maken voor Usenet-gebruikers. Een van de opvallende kenmerken is hun retentiepercentage, dat tot de hoogste in de branche behoort. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot een groot aantal oudere artikelen, wat vooral handig kan zijn voor degenen die onderzoek doen naar een specifiek onderwerp.

Een ander geweldig kenmerk van EasyNews is hun pay-as-you-go-optie. Dit is een uitstekende keuze voor gebruikers die niet regelmatig toegang tot Usenet nodig hebben, maar toch artikelen willen kunnen downloaden wanneer ze die nodig hebben.

EasyNews biedt ook een gratis proefversie voor nieuwe gebruikers. Dit is een geweldige manier om de service uit te proberen en te kijken of deze geschikt voor u is voordat u een volledig abonnement neemt.

EasyNews veiligheid

Beveiliging is een belangrijke overweging voor elke Usenet-provider en EasyNews neemt het serieus. Ze bieden zowel SSL- als VPN-opties om de privacy van gebruikers te beschermen en hun gegevens veilig te houden.

EasyNews klantenservice

EasyNews biedt verschillende mogelijkheden voor klanten die hulp nodig hebben of vragen hebben over de dienst. Ze hebben een uitgebreide FAQ-sectie op hun website, evenals een e-mailadres voor klantenondersteuning en een ticketingsysteem voor complexere problemen.

Conclusie

EasyNews is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare Usenet-provider. Met een hoog retentiepercentage, een pay-as-you-go-optie en een verscheidenheid aan abonnementen om uit te kiezen, hebben ze iets te bieden voor gebruikers van alle niveaus. Bovendien zijn hun opties voor beveiliging en klantenondersteuning van topklasse. Ze zijn zeker het overwegen waard bij het kiezen van een Usenet provider.

easynews usenet provider
Eigenschappen
5272 Dagen Retentie
60 Verbindingen
Geen aparte software nodig!
Gratis nieuwslezer & VPN
0% korting
Betaalmogelijkheden
Creditcard (Visa, MasterCard, Discover, American Express, Delta, JCB, Visa Electron), Paypal

Nova Usenet
Review

Kies voor de nieuwste generatie servers

ViperNews
Review

De goedkoopste usenet provider van Nederland

Eweka
Review

De beste usenet provider van Nederland

News Hosting
Review

De bekendste all-in-one usenet provider