newshosting

Newshosting Review

20% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€10,99 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€12,69 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

Usenet provider Newshosting wordt op andere websites als de beste aangeprezen maar dit geldt naar ons idee niet voor Nederlandse Usenet gebruikers. In de Verenigde Staten is Newshosting wel een van de meest gebruikte providers. Newshosting is sinds 1999 actief en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van de hoogste kwaliteit en de hoogste snelheden. Ze bieden een hoge retentie, wat inhoud dat u toegang hebt artikelen die lang geleden zijn gepost. Op het moment van deze beoordeling bieden ze meer dan tien jaar retentie – een enorm verschil met veel andere aanbieders, waarvan vele slechts een paar maanden retentie bieden.

Newshosting is een tier 1 provider, wat betekent dat ze hun eigen servers bezitten en exploiteren, zodat u korte routes naar bestanden en hogesnelheidsverbindingen kunt verwachten van zowel hun Amerikaanse als Europese serverclusters. Ze bieden ook de beste totale waarde voor volledige, alles-in-één Usenet-toegang.

Wat Newshosting echt uniek maakt is het gratis EasyNews abonnement bij het duurste abonnement. EasyNews is eigenlijk hetzelfde bedrijfs als Newshosting, je kunt er dezelfde diensten afnemen. Aan de achterkant (qua software) zit het verschil tussen de 2 usenet diensten. Met Easynews krijg je software waarmee je toegang hebt tot alle Usenet artikelen, je hebt dus geen externe zoekmachine zoals Binsearch of een externe nieuwslezer meer nodig.

Wat krijg je met Usenet provider Newshosting?

 • €10,99 / Maand voor ongelimiteerd downloaden
 • Snelle en betrouwbare Usenet servers
 • Meerdere servers in de VS en Europa
 • Hoge retentie (hoger dan andere Usenet providers)
 • Onbeperkte maandelijkse toegang
 • Onbeperkte snelheden
 • Gratis Nieuwslezer om te zoeken, te bekijken en te downloaden van Usenet
 • Nieuwslezer zoekmachine die snelle, nauwkeurige resultaten oplevert
 • Voor een meerprijs van €3,99 een VPN-dienst die uw gebruik niet bijhouden
 • Werkt met alle populaire Usenet-automatisering apps zoals Sonarr, Radarr en CouchPotato
 • Nederlandse klantenservice

Retentie

Newshosting biedt veruit de beste retentiepercentages van alle Tier-1 Usenet-aanbieders. Vanaf vandaag bieden ze 4390 dagen retentie in meer dan 140.000+ nieuwsgroepen, zowel tekst als binair. Wanneer u dit vergelijkt met providers die slechts een paar maanden retentie bieden, kunt u het verschil in de kwaliteit van de service die u krijgt echt zien.

Naast het aanbieden van de meeste retentie (die blijft groeien), biedt Newshosting meer dan 99% voltooiing in het downloaden van artikelen. Gezien het feit dat u onbeperkte maandelijkse toegang krijgt, een gratis nieuwslezer met zoek en bestand voorbeeldfuncties, en een goedkope VPN met uw account, is dit gemakkelijk onze top aanbevolen diensten in termen van algemene kwaliteit en waarde.

Prijs

Newshosting biedt verschillende pakketten aan met prijzen die variëren op basis van het aantal verbindingen, de hoeveelheid toegestane maandelijkse gegevens en of de VPN en EasyNews dienst zijn inbegrepen.

usenet provider Newshosting abonnementen

Gratis proberen

Newshosting biedt een 14 dagen gratis proefabonnement met alle abonnementen. Dit omvat tot 30 GB aan hogesnelheids downloads (d.w.z. snelheden die niet zijn gelimiteerd) van een van hun servers plus toegang tot de maximale retentie. Als u besluit dat Newshosting niet de juiste provider voor u is, dan kunt u op ieder moment annuleren. Het abonnement is eenvoudig te annuleren en voor 30 GB gratis overdracht is het zeker de moeite waard om te proberen.

 

newshosting
Eigenschappen
4390 Dagen Retentie
30-60 Verbindingen
Gratis VPN zonder Log
Gratis nieuwslezer
20% korting
Betaalmogelijkheden
Creditcard, Paypal

Nova Usenet
Review

Kies voor de nieuwste generatie servers

ViperNews
Review

De goedkoopste usenet provider van Nederland

Eweka
Review

De beste usenet provider van Nederland

News Hosting
Review

De bekendste all-in-one usenet provider