UsenetServer Review

60% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€6,74 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€12,68 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

UsenetServer is een gevestigde Usenet-provider die al meer dan tien jaar actief is. Ze bieden een breed scala aan functies en services voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. In deze review gaan we dieper in op wat UsenetServer te bieden heeft en of het goed aansluit bij jouw Usenet-behoeften.

UsenetServer retentie

Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Usenet-provider, is het retentiepercentage. De retentiegraad is de hoeveelheid tijd dat een provider binaire bestanden op zijn servers bewaart. UsenetServer biedt momenteel meer dan 4.200 dagen binaire retentie, een van de hoogste in de branche. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot een groot aantal oudere bestanden en berichten. Dit is vooral handig voor gebruikers die op zoek zijn naar oudere inhoud die niet meer beschikbaar is bij andere providers.

UsenetServer serversnelheid

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een Usenet-provider is de snelheid van de servers. UsenetServer heeft servers in de VS en Europa, wat ervoor zorgt dat gebruikers snel en efficiënt bestanden kunnen downloaden. Het bedrijf beweert dat hun servers tot de snelste in de branche behoren en dat veel gebruikers hoge downloadsnelheden hebben gemeld.

UsenetServer onbeperkt downloaden

UsenetServer biedt onbeperkte downloads, wat betekent dat gebruikers zoveel kunnen downloaden als ze willen zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiken van een maandelijkse limiet. Dit is een geweldige functie voor zware gebruikers die een groot aantal bestanden willen downloaden zonder zich zorgen te hoeven maken over een tekort aan bandbreedte.

UsenetServer abonnementen

UsenetServer biedt een aantal verschillende abonnementen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Ze hebben een maandelijks abonnement, wat geweldig is voor incidentele gebruikers, maar ook jaarlijkse en tweejaarlijkse abonnementen die aanzienlijke besparingen bieden voor zware gebruikers. Ze hebben ook een gratis proefversie voor gebruikers die de service willen testen voordat ze zich abonneren.

UsenetServer website en kennisbank

Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke website waarop u gemakkelijk kunt navigeren en de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Ook hebben ze een overzichtelijke kennisbank die antwoord geeft op veelgestelde vragen. Dit is een geweldige bron voor gebruikers die nieuw zijn bij Usenet en hulp nodig hebben om aan de slag te gaan.

UsenetServer klantenservice

Op het gebied van klantenondersteuning heeft UsenetServer een toegewijd ondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Ze hebben ook een e-mailadres en een contactformulier op hun website waar gebruikers contact mee kunnen opnemen. Veel gebruikers hebben gemeld dat het ondersteuningsteam responsief en behulpzaam is.

Conclusie

Over het algemeen is UsenetServer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Usenet provider. Met hun uitstekende retentiegraad, snelle servers en betaalbare abonnementen bieden ze veel waarde voor hun gebruikers. De gebruiksvriendelijke website van het bedrijf en de goed georganiseerde kennisbank maken het gemakkelijk om aan de slag te gaan, en hun 24/7 klantenondersteuning is een geweldige bron voor gebruikers die hulp nodig hebben. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare Usenet provider, dan is UsenetServer zeker het overwegen waard.

Eigenschappen
5272 Dagen Retentie
8-20 Verbindingen
Beste totaalpakket
Gratis nieuwslezer
60% korting
Betaalmogelijkheden
Creditcard, Paypal

Nova Usenet
Review

Kies voor de nieuwste generatie servers

ViperNews
Review

De goedkoopste usenet provider van Nederland

Eweka
Review

De beste usenet provider van Nederland

News Hosting
Review

De bekendste all-in-one usenet provider