ViperNews Review

10% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€3,59 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€3,99 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

ViperNews is een Usenet-provider die toegang biedt tot meer dan 110.000 ongefilterde en ongecensureerde nieuwsgroepen met een retentiegraad van meer dan 4300 dagen. Ze bieden verschillende abonnementen, waaronder een pay-as-you-go-optie. In deze review zullen we ViperNews nader bekijken en zien hoe deze provider zich verhoudt tot andere usenet providers.

ViperNews plannen en prijzen

ViperNews biedt verschillende abonnementen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Hun pay-as-you-go-plannen, de “ViperNews Block Accounts” genaamd, is een geweldige optie voor gebruikers die slechts af en toe toegang tot Usenet nodig hebben. Lees hieronder meer over de ViperNews block accounts.

Maar eerst nog wat meer info over de verschillende maand-abonnementen, de zogenaamde periodieke abonnementen. Het abonnement “VIPER10” is de meest betaalbare optie en kost €1,79 per maand. Het biedt onbeperkte downloads en een retentie van 4.300 dagen, de snelheid is echter gelimiteerd tot 10 MBit/s. Het “VIPER50” abonnement, dat €2,59 per maand kost, biedt dezelfde functies als het VIPER10 abonnement, maar met een hogere downloadsnelheid van 50 MBit/s. Ten slotte biedt het “VIPERUNL” abonnement, dat €3,59 per maand kost, ongelimiteerde download snelheid.

Het VIPERUNL abonnement is het goedkoopste en beste usenet provider abonnement van alle usenet providers en raden wij naast Eweka dan ook aan als betrouwbare provider!

ViperNews Block Accounts

ViperNews biedt ook block accounts aan voor gebruikers die regelmatig een grote hoeveelheid gegevens nodig hebben. Deze accounts zijn perfect voor ervaren gebruikers en bieden verschillende opties voor verschillende behoeften en budgetten.

3 soorten blokken

Het abonnement “ViperNews 500GB BLOCK” is de meest betaalbare optie en kost eenmalig €13,99 voor 50o GB aan downloads. Het abonnement “1000GB BLOCK” kost eenmalig €23,99 voor 1000 GB aan downloads en het abonnement “ViperNews 2000GB BLOCK” kost eenmalig €42,99 voor 2000 GB aan downloads. Al deze plannen bieden een retentie van meer dan 4.300 dagen en onbeperkte download snelheid.

Gb’s meenemen

Een van de opvallende kenmerken van deze block accounts is de mogelijkheid om ongebruikte gegevens mee te nemen naar de volgende maand. Dit betekent dat als gebruikers niet al hun gegevens in een bepaalde maand gebruiken, de resterende gegevens voor de volgende maand aan hun account worden toegevoegd. Deze functie kan gebruikers op de lange termijn veel geld besparen en is een geweldige optie voor degenen die niet regelmatig grote hoeveelheden gegevens hoeven te downloaden.

Waarom block accounts?

Concluderend biedt ViperNews een breed scala aan opties voor alle soorten gebruikers, en hun block accounts zijn een geweldige optie voor ervaren gebruikers die regelmatig een grote hoeveelheid gegevens nodig hebben. De extra beveiliging en rollover-functie van deze accounts maken het een aantrekkelijke optie voor diegenen die grote hoeveelheden gegevens nodig hebben en op de lange termijn geld willen besparen.

Conclusie

ViperNews is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare Usenet provider. Met een hoog retentiepercentage, een pay-as-you-go abonnementsmodel in de vorm van GB blokken ofwel Block Accounts. Bovendien is het één van de goedkoopste usenet providers.

Eigenschappen
4300 Dagen Retentie
5-20-40 Verbindingen
Ook eenmalig 500-2000gb
Betaal met iDeal
10% korting
Betaalmogelijkheden
iDeal, Creditcard

Nova Usenet
Review

Kies voor de nieuwste generatie servers

ViperNews
Review

De goedkoopste usenet provider van Nederland

Eweka
Review

De beste usenet provider van Nederland

News Hosting
Review

De bekendste all-in-one usenet provider